avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietate - cum aflu cine e proprietarul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietate - cum aflu cine e proprietarul unui teren?

cum aflu propietarul unui teren agricol eu necunoscand nicio coordonata absolut nimic?
Cel mai recent răspuns: ContSters180906 , utilizator 21:59, 20 Februarie 2011
trebuie sa cunoasteti macar o adresa a terenului sau sa-l puteti localiza pe o harta. mergeti la Primarie unde incercati sa vedeti o harta cu terenurile ( parcele ) din zona respectiva si sa identificati terenul vizual.
De la primaria pe raza careia se afla acel teren; acesta ar trebui, cel putin teoretic, sa figureze in rolul agricol.
Adresati intrebarea Primariei sau OCPI din zona terenului, pe baza dovezilor pe care le aveti ca exista si aveti un interes de a afla.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren "înregistrat în planul cadastral fără localizare certă datorită lipsei planului parcelar"? BarbuMed BarbuMed Vă rog mult să mă ajutaţi cu o clarificare la problema următoare. Am un teren in extravilan pentru care la Cadastru s-a pus menţiunea [i]\"imobil ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren extravilan MadalinaDenisa MadalinaDenisa Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu care este procedura pentru a putea afla numele unui proprietar de teren extravilan, in conditiile in care pentru ... (vezi toată discuția)
Teren retrocedat, probleme grave cu inregistrarea in planul cadastral doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)