avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,
Doresc sa imi spuna si mie cineva care sunt procedurile pentru o succesiune in
primele sase luni de la decesul unui parinte si ce costuri implica la notar pentru incheiere sucesiunii cu acordul partilor.

Tatal meu a decedat in luna septembrie, ziua 14, 2010. Suntem trei frati si mama.
Eu am facut acceptul de succesiune la un notar in orsul meu de domiciliu si conform intelegerii cu celelalte parti am stabilit sa mergem la un notar sa incheiem succesiunea in cele 6 luni.
Vreau sa stiu ce costuri sunt pentru o mostenire de 15000 de metri teren arabil, intr-o comuna judetul Valcea, si 6000 metri pasune intr-o comuna jutetul Arges.
Ce alte proceduri mai exista?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună seara dacă îmi permiteți sa vă întreb ? ce se poate ... Sachebogdan Sachebogdan Bună Seara Dacă î-mi permiteți sa vă întreb ? Ce se poate face, Moștenire de gradul 1.,din partea Mamei Născută, în județul Giurgiu, Familie cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire corneldir corneldir Tatal meu a decedat acum 7 ani și nu am făcut succesiunea (1 apartament și teren 1500,00 mp ) Ce cotă parte mi se cuvine dacă suntem 3 frați și mama? ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune si iesire din indiviziune constantin2015 constantin2015 Buna ziua, Va expun problema mea. Mama mea locuieste intr-o comuna in judetul Iasi. Fratele mamei a decedat in octombrie 2012. In urma lui a ramas casa si ... (vezi toată discuția)