avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună Seara Dacă îmi permiteți sa vă întreb ? Ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună Seara Dacă îmi permiteți sa vă întreb ? Ce se poate ...

Bună Seara
Dacă î-mi permiteți sa vă întreb ?
Ce se poate face,
Moștenire de gradul 1.,din partea Mamei Născută, în județul Giurgiu, Familie cu patru Frații, Dintre care Doar sotia unuia din Frații Trăiește
Vorbind despre teren Agricol.
De la Mătușa mea am primit o copie dupe un titlu de Proprietate a Defuctului Bunic iar din Primărie extrase de pe Rol. Cu stampila și autentificare,vorbind despre partea Mamei mele,o suprafață de 5000.mp.
Teren Arabil.
Problema mea este ca de la data depuneri cererilor și pina în prezent nu sa făcut nimic,Din spusele Mătușii mele nu exista Sucesiune făcută sint circa 20 de ani .
Va rog sa î-mi Dati un răspuns .
Cel mai recent răspuns: Sachebogdan , utilizator 22:29, 13 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu actele la un notar public pt a va lamuri cu.privire la costuri,procedura etc.
Mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare situatie mostenire rodicadumitru rodicadumitru Va sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie incalcita: Matusa mea si fratele ei au decis dupa moartea mamei lor, sa dezbata mostenirea, mostenire care cuprindea ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire olteanu dumitru olteanu dumitru Am avut o matuse cu domiciliul in Ploiesti (sora tatalui meu) si care care a decedat in 2005 lasindu-ne(suntem 3 bfrati) prin testament 1/2 din casa detinuta ... (vezi toată discuția)
Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele marian_badea marian_badea Buna ziua, Mama si sora ei decedate, detin un titlu de proprietate comun pt. 1.86 Ha teren arabil si 5000 mp padure. Ceilalati mostenitori din partea sorei ... (vezi toată discuția)