in anul 1996 am cumparat mai multe terenuri.vinzatorul la acel moment avea o adeverinta eliberata de primarie cum ca are respectivele terenuri.de atunci terenurile sunt trecute in registrul agricol la mine,eu platesc impozit iar cei de la primarie ma tot duc cu vorba ca vor face titlul de proprietate.in urma decesului sotiei mele ,dorind sa deschid procedura de succesiune m am prezentat la primarie sa definitiveze situatia terenurilor.mi s a spus k respectivul nu a depus cerere si nu pot elibera titlul.pina acum mi au luat banii si nu au spus asa ceva.ce mai pot face
Multumesc ca mi ati citit intrebarea.dar nu se poate incheia nici un act autentic deoarece primaria sustine ca respectivul nu a depus cerere de retrocedare dar nu vrea nici sa mi elibereze o copie a adeverintei in baza careia eu am cumparat.mentionez ca actul de cumparare este un act cu martori.se poate sa i fi eliberat o adeverinta proprietarului dak acesta nu pusese cerere de retrocedare.va rog mult sa mi spuneti ce pot sa fac
era posibil ca vanzatorul sa va fi "fluturat prin fata ochilor" o adeverinta in care scria ca este inscris in registrul agricol cu 20 ari arabil 15 fanat ... 20 pomi pa rod.....pe care chiar daca o obtineti nu va prea ajuta....
Trebuie sa consultati un Avocat pentru a gasi varianta de proces optima. #-o
(teoretic nu mai e posibil sa depuneti cereri pentru lg proprietatii - dar poate ca totusi cineva a depus cererea si o gasesc cei de la primarie .........)