avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cereri de punere in posesie mai este posibil in 2011
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cereri de punere in posesie mai este posibil in 2011

in anul 1996 am cumparat mai multe terenuri.vinzatorul la acel moment avea o adeverinta eliberata de primarie cum ca are respectivele terenuri.de atunci terenurile sunt trecute in registrul agricol la mine,eu platesc impozit iar cei de la primarie ma tot duc cu vorba ca vor face titlul de proprietate.in urma decesului sotiei mele ,dorind sa deschid procedura de succesiune m am prezentat la primarie sa definitiveze situatia terenurilor.mi s a spus k respectivul nu a depus cerere si nu pot elibera titlul.pina acum mi au luat banii si nu au spus asa ceva.ce mai pot face
Cel mai recent răspuns: Bazavan , utilizator 19:59, 3 Martie 2011
este necesar sa incheiati actul de vanzare-cumparare in forma autentica.
Multumesc ca mi ati citit intrebarea.dar nu se poate incheia nici un act autentic deoarece primaria sustine ca respectivul nu a depus cerere de retrocedare dar nu vrea nici sa mi elibereze o copie a adeverintei in baza careia eu am cumparat.mentionez ca actul de cumparare este un act cu martori.se poate sa i fi eliberat o adeverinta proprietarului dak acesta nu pusese cerere de retrocedare.va rog mult sa mi spuneti ce pot sa fac
in acest caz va trebui sa actionati in instanta mostenitorii pentru a fi obligati sa va despagubeasca...
era posibil ca vanzatorul sa va fi "fluturat prin fata ochilor" o adeverinta in care scria ca este inscris in registrul agricol cu 20 ari arabil 15 fanat ... 20 pomi pa rod.....pe care chiar daca o obtineti nu va prea ajuta....
Trebuie sa consultati un Avocat pentru a gasi varianta de proces optima. #-o
(teoretic nu mai e posibil sa depuneti cereri pentru lg proprietatii - dar poate ca totusi cineva a depus cererea si o gasesc cei de la primarie .........)
Multumesc pt raspuns astept sa mi elibereze primaria copie dupa adeverinta respectiva.dak figura cu terenuri nu se presupune ca era proprietar?

Alte discuții în legătură

Am cumparat in 1996 cum devin proprietar Bazavan Bazavan in anul 1996 am cumparat mai multe terenuri in baza unei adeverinte eliberate de primarie.le am inscris in registrul agricol la mine,platesc de atunci ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate Marrianna Marrianna Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie disperata in legatura cu niste terenuri agricole si pana acum nimeni nu m-a putut ajuta, de aceea incerc aici, in ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)