in anul 1996 am cumparat mai multe terenuri.vinzatorul la acel moment avea o adeverinta eliberata de primarie cum ca are respectivele terenuri.de atunci terenurile sunt trecute in registrul agricol la mine,eu platesc impozit iar cei de la primarie ma tot duc cu vorba ca vor face titlul de proprietate.in urma decesului sotiei mele ,dorind sa deschid procedura de succesiune m am prezentat la primarie sa definitiveze situatia terenurilor.mi s a spus k respectivul nu a depus cerere si nu pot elibera titlul.pina acum mi au luat banii si nu au spus asa ceva.ce mai pot face
Am vazut ca mai au si altii problema mea.chiar nu este nici o varianta de atacare in instanta in baza registrului agricol pentru reconstituirea proprietatii?ce fac cei care credeau ca au depus parintii cerere,lucreaza terenul de 20 de ani dar nu au titlu de proprietate?
am mai gasit persoane in situatia mea.nu au decit la registrul agricol casa si terenul,platesc impozit de peste 20 de ani dar n ar putea sa vinda.cumnatul meu de exemplu in urma decesului sotiei nu poate deschide succesiunea tot din acest motiv.nu este nici o metoda legala?