avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

am un teren pe care tatal meu m-a facut acte pe suprafata de 567mp dar din ce a fost facut trecut la primarie cu o suprafata totala de 1880mp am facut cadastru pe toata suprafata in 2004 am facut cadastru pe toata si tot atunci am vandut si o suprafata de 595mp,nu am intabulat terenul la vremea respectiva si acum vreau sa sa vand si diferenta de de proprietate care ar fi modalitatile sa pot sa vand terenul care a mai ramas.va multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren alexandra nicolae alexandra nicolae Locuim in casa bunicilor .Acestia au cumparat casa in 1987 .Pe actul de vanzare-cumparare scrie ca avem 10 m pe latime in spate ,10m in fata .In anul 1994 ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin proprietar ? Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Dupa decesul tatalui eu si sora mea am renuntat in favoarea mamei, pentru a face succesiunea. Avem un teren intravilan de 1900 mp + casa, din care ... (vezi toată discuția)