avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prelucrare metale pretioase
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prelucrare metale pretioase

Buna ziua,
Am o firma care se ocupa cu prelucrarea de metale pretioase si nu stiu cum sa fac inregistrarile contabile.Se platesc accize la produsul finit? ( confectioneaza tortite si sarma de argint). Va rog frumos daca se poate o monografie contabila pentru prelucrarea de metale pretioase, am cautat peste tot si n-am gasit absolut nimic.
Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale, tva, accize pentru colectie monede din argint Colectionarul Colectionarul Doresc sa cumpar on line de la o firma din SUA un set de monede din argint, in valoare de 700 $. Precizez ca aceste monede sunt noi, nu sunt antichitati, iar ... (vezi toată discuția)
Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)