avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculul sumei de restituit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculul sumei de restituit

Buna ziua.
Doresc sa interb daca contravaloarea bonurilor de masa se includ in sumele pe care angajatorul trebuie sa le plateasca in cazul in care un angajat a contestat si a castigat in instanta o decizie de concediere disciplinara.
In data de 07.10.2009 am fost concediat iar in 17.01.2011 am primit sentinta definitiva din care rezulta ca firma angajatoare este obligata la plata salariilor si altor drepturi cuvenite.
Mentionez ca pana la data concedierii primeam aceste bonuri de masa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 21 Februarie 2011
Da, este obligata firma sa va achite si contravaloarea bonurilor de masa daca in hotararea pronuntata de catre instanta este specificat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Alte drepturi banesti? justice123 justice123 Firma care a pierdut procesul cu mina isi calculeaza salariul restant fara sa includa perioada de suspendare cu care a inceput concedierea, si pentru care n-am ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala - consecinte sentinta cgolgot cgolgot Buna ziua , as avea o intrebare legata de o concediere nelegala.Un salariat a avut contract de munca incepand cu martie 2014 pana a fost concediat in mai ... (vezi toată discuția)