Firma care a pierdut procesul cu mina isi calculeaza salariul restant fara sa includa perioada de suspendare cu care a inceput concedierea, si pentru care n-am primit bani. E legal?
Se acorda si tichetele de masa sau contravaloarea lor?
angajatorul e obligat sa va plateasca toate drepturile banesti restante conform sentintei judecatoresti. ma indoiesc insa ca va vor plati si tichetele de masa.
Firma care a pierdut procesul cu mina isi calculeaza salariul restant fara sa includa perioada de suspendare cu care a inceput concedierea, si pentru care n-am primit bani. E legal?
Se acorda si tichetele de masa sau contravaloarea lor?
Solutia pronuntata de instanta obliga la plata inclusiv perioada de suspendare. Poate au gresit tabelul de la firma pentru ca reiese chiar si pe luna urmatoare un salariu partial, ca si cum ar fi pe luna precedenta. Am sa fac verificari.
Pentru "celelalte drepturi banesti" art. 78 sa ma adresez la Litigii de Munca sau s-ar putea sa se pronunte ca bonurile de masa nu sunt tehnic banesti sau ceva de genul? :)
Sau sa ma adresez unei instante civile?
Sau sa ma adresez mai intai instantei Litigii de Munca si daca nu am succes instantei civile?