avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alte drepturi banesti?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alte drepturi banesti?

Firma care a pierdut procesul cu mina isi calculeaza salariul restant fara sa includa perioada de suspendare cu care a inceput concedierea, si pentru care n-am primit bani. E legal?

Se acorda si tichetele de masa sau contravaloarea lor?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 20:06, 7 Februarie 2011
obligatia firmei trebuie sa fie conform dispozitivului hotararii judecatoresti, adica sa respecte perioada dispusa de instanta...
angajatorul e obligat sa va plateasca toate drepturile banesti restante conform sentintei judecatoresti. ma indoiesc insa ca va vor plati si tichetele de masa.
justice123 a scris:

Firma care a pierdut procesul cu mina isi calculeaza salariul restant fara sa includa perioada de suspendare cu care a inceput concedierea, si pentru care n-am primit bani. E legal?

Se acorda si tichetele de masa sau contravaloarea lor?


Care este solutia pronuntata de instanta?
Solutia pronuntata de instanta obliga la plata inclusiv perioada de suspendare. Poate au gresit tabelul de la firma pentru ca reiese chiar si pe luna urmatoare un salariu partial, ca si cum ar fi pe luna precedenta. Am sa fac verificari.

Pentru "celelalte drepturi banesti" art. 78 sa ma adresez la Litigii de Munca sau s-ar putea sa se pronunte ca bonurile de masa nu sunt tehnic banesti sau ceva de genul? :)

Sau sa ma adresez unei instante civile?

Sau sa ma adresez mai intai instantei Litigii de Munca si daca nu am succes instantei civile?
Adresati-va Sectiei care judeca litigiile de munca , intrucat nu veti plati taxe judiciare.

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale EduardMarinescu EduardMarinescu Angajatorul meu mi-a suspendat contractul de munca la data de 15.03.2010. A formulat o plangere penala impotriva mea. Organele urmarire penala m-au ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale dupa reincadrare fcamy fcamy Buna dimineata. Avem un salariat care a fost concediat in baza art.65 din Codul Muncii, avand in vedere desfiintarea locului de munca. Acesta a actionat ... (vezi toată discuția)