avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebari certificat de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebari certificat de mostenire

In 2005 mama socrului meu a facut un act la un notar in care ii trece tot pamantul pe numele acestuia spunand ca este singurul mostenitor. Dar socrul meu mai are un frate care nu a fost trecut in acte la notar. Actul a fost incheiat cu ajutorul a 3 martori din care 2 au murit, unul din ei fiiind chiar mama socrului. mai poate face ceva fratele socrului, este valabil acel act. Mentionez ca batrana a fost invatata de cineva sa faca asta ca sa poata vinede din pamant.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 16:45, 21 Februarie 2011
Daca a fost o vanzare-cumparare clasica, adica trasfer drept de proprietate si incasare pret, este destul de greu de desfiintat, dar insa fratele socrului dvoastra are calea legala de a contesta vanzarea si de cere nulitatea contractului.
fiti mai explicit;
ce fel de acte s-au incheiat la notar? testament,donatie,contract v/c?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Acum doi ani,tata ne-a facut un testament , in fata notarului,precum ca tot ceea ce-i apartine ,dupa decesul dumnealui , pentru ca avem grija ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Litigiu Matei Andreea Matei Andreea Buna ziua, Fratele meu a fost dat in judecată de fiul socrului pentru un teren care a fost dat de către socrul sau. Fratele meu a decedat așa ca voi ... (vezi toată discuția)