avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cazier fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cazier fiscal

In cazul unui proces civil de recuperare a unor datorii ce constau in facturile pe mai multe luni la o companie de telefonie mobila, va figura ceva in cazierul fiscal al paratului dupa pronuntarea hotararii judecatoresti ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 21 Februarie 2011
nu
nu
Sebastian2010 a scris:

In cazul unui proces civil de recuperare a unor datorii ce constau in facturile pe mai multe luni la o companie de telefonie mobila, va figura ceva in cazierul fiscal al paratului dupa pronuntarea hotararii judecatoresti ?

In cazierul fiscal se tine evidenta persoanelor fizice si juridice, precum si a asociatilor, actionarilor si reprezentantilor legali ai persoanelor juridice, care au savarsit fapte sanctionate de legile financiare, vamale, precum si cele care privesc disciplina financiara.
Prin urmare, in cazierul fiscal nu va apare datoriile fiscale catre acea societate de telefonie mobila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal manea florentina manea florentina Buna ziua, va rog poate cineva sa-mi spuna si mie ce anume contine un cazier fiscal? ce anume se trece in el, as vrea sa stiu daca se trece si datoriile pe ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal madastanciu madastanciu daca am o firma cu datorii la bugetul de stat, apar acestea in cazierul fiscal al asociatilor? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cazier fiscal oltul oltul in cazierul fiscal apare ca am fost condamnat pt inselaciune? (vezi toată discuția)