avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot obtine venituri cand sunt in concediul pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot obtine venituri cand sunt in concediul pentru cresterea copilului?

Am dreptul sa deschid o intreprindere independenta, PFA sau magazin online in timp ce primesc indemnizatia pentru cresterea copilului pina la 2 ani ?
Cel mai recent răspuns: imo , utilizator 16:28, 21 Februarie 2011
Nu. In aceasta perioada singurul venit este indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani.
Va multumesc mult pentru raspunsul rapid! Asa m-am gindit si eu,dar...totusi speram ca pot sa mai cistig si eu ceva ca banii astia sunt destul de putini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot suplimenta cotizatia la casa de pensii pentru a mari indemnizatia de crestere a copilului? ambrasad ambrasad Buna ziua, ma intereseaza daca pot depune suplimentar bani pentru a putea mari indemnizatia de crestere a copilului. Sunt angajata, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa in concediu crestere copil Floricostache Floricostache Buna ziua! Momentan ma aflu in concediu crestere copil, si as vrea sa imi deschis un pfa pentru a putea gestiona un.magazin online. Intrebarea mea este mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius O tanara , care nu a muncit nicioadata in situatia in care va naste un copil va primi indemnizatia pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)