Muzica , in general, face parte din natura umana. Si dansul. dar oarecum si faptul ca nu traim in jungla.
Faptul ca unii vecini va solicita sa dati muzica mai incet poate deriva din faptul ca sunteti un nesimtit si probabail va comportati asa in viata de zi cu zi.
am avut si eu un pustan care asculta muzica tare... Niste manele, dar nu asta conteaza... Insa eu am pus boxele mele direct pe perete cu Rammstein, Lacrimosa si Beethoven (macar pe ultimul cred ca il stiti ce ii poate capul in Simfoniile Eroica si Destinului).
Am anuntat vecinii de razboiul mediatic si (avand aprobarea lor) dupa jumatate de ora , dupa ce Adi nu a mai fost chiar Minune, tinerelul m-a rugat sa dau muzica mai incet ca are o petrecere.
Negocierea a fost cu urmatorul rezultat: dai muzica atat de tare incat sa nu mai ajunga la mine. Pentru el era oricum destul...
legile sunt facute pentru a fi respectate de niste carnati. Iar daca nea Judecatorul ruda ta iti va da dreptate atunci nu ma astept la un act de justitie in tara asta. banuiesc insa ca Domnia Sa Judacatorul nu se va uita la aceste copilarii si iti va da si o palma...
inca o poveste: un romanas de-al nostru abia ajuns de 1 an in SUA cu Green card a dat o petrecere. la casa... dar cu muzica atat de tare incat a venit politia... pentru ca raspuns ca tine a facut 30 de zile de munca in folosul comunitatii... Mai mult decat atat...Pentru ca risca sa isi piarda jobul a facut aceste 30 de zile in 15 saptamani, in zilele de sambata si duminica...
Dar suntem o tara de mocirlani... Sunt convins ca de fapt conduci un BMW si chiar nu stii de ce unii merg pe dn1 doar cu 100 la ora
@Presedintele... aveti dreptate in mare, dar uneori chiar vezi ca pustani de acest gen fac traiul imposibil.
Nu stiu ce cuvinte sa folosesc pentru ca pana acum vad ca tot nu a inteles, si sunt in continuare uluit, consternat, contrariat etc, etc de impertinenta si de lipsa de bun simt a initiatorului acestui subiect. Oricum orice nas isi are nasul. Se va gasi unul care are ”ruda” la Inalta Curte :))
Valentine iti recomand sa studiezi un dictionar de mitocanie urbana poate totusi intelegi si tu cate ceva
Intai de toate incalcati regula bunului simt. Ce sa mai vorbim de repetent la cei 7 ani de acasa.
Poate vecinului de deasupra ii plce sa inoate si va inunda apartamentul. Cum v-ar place? Desi ar fi de preferat sa ii placa boxul.
Nu e neaparat el de vina.Recent ne am mutat la bloc ni sa nascut si un baietel acum are 4 saptamini bineinteles ascultam si noi muzica nu neaparat tare ca sa auzim si bebe daca eventual plange,dar deja am primit avertisment din partea politiei pe care ia chemat o vecina ca ascultam muzica nustiu cat de tare.
Mentionez ca de obicei ascult muzica clasica care nu prea suna bine dat tare.
Politaiul cand a venit na avut nici un aparat cu care sa masoare intensitatea sonora ci pur si simplu a stat in fata usi (de lemn cu crapatura) a auzit si el ceva muzica si la insistentele vicinei a intocmit avertismentul.
Deci sar putea ca nu neaparat volumul muzici sa fie cel de vina ci mai degraba lupta de a iesi "seful" scari.Asta o spun ca deja a venit la usa ca aude plansetul de copil si o deranjeaza (baietelul nostru plange maxim 3 minute pe zi puse cap coada toate cele 5-10 secunde).
Spunetim in temeiul legi eu ce pot sa fac ??ca deja devine enervant venirea veciei la usa si amenintarile ei personal nu ma tem da trebuie so las si pe nevasta acasa cu copilul si ea deja e speriata ca daca vine "nebuna".
Ore de liniste
petrudaniel
Buna ziua! Este adevarat ca nu pot asculta niciodata muzica la sistemul meu de home-audio? Legea mentioneaza ca doar tulburarea prin zgomote se sanctioneaza in ... (vezi toată discuția)