avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apostila???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apostila???

Va rog mult sa-mi spuneti si mie cit costa:
-2 certificate nastere=traducere,legalizare+apostilare?=?
-1hotarare divort{are 2pagini}=tradusa,legalizata+apostilata!!
Va rog mult e urgent sa aflu!!Va multumesc anticipat si ca acest forum exista!!!=D>:vishenka:
Cel mai recent răspuns: indian , utilizator 18:31, 21 Februarie 2011
Apostila te costa in jur de 60 lei pt cele 3 acte.

Traducerea si legalizarea nu stiu, pt ca preturile difera atat de mult..... eu am platit la sfarsitul anului trecut pt traducerea si legalizarea a 2 acte (casatorie si c. nastere) aproape 200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Recuperare certificat de nastere retinut de statul roman in 1988 Lulica Lulica Buna ziua Am o prietena care in 1988 a migrat cu toata familia in Germania. Potrivit legislatiei de atunci la plecare li s-au retinut toate documentele de ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere si pașaport românesc in regim de urgentă cu certificat de naștere mb Neonila Neonila Va rog mult sa ma ajutați! Avem nevoie urgentă de pașaport românesc pentru fiul nostru. La moment in posesie avem doar certificat de naștere ... (vezi toată discuția)