problema este ca repratia a fost efectuata de reprezentanta acelei marci de la mine din oras . Ei au stoc de piese si nu cumpara doar in caz de nevoie . Mi-au trimis si factura eliberata de reprezentanta, insa piesele se intind pe 2 pagini iar manopera este uriasa . Vizibil a fost doar aripa indoita putin , oglinda rupta , si usa soferului zgariata . De aici pana la 2 coli A4 pline de piese schimbate e o toleranta prea mare. Ma simt inselat si jegmanit pe fata . Acea reparatie mai mult de 30 mil nu a costat . De aceea nu o sa platesc nimic. Pot sa am bage la puscarie ? Bunuri nu am , salarul e minim si la care voi avea deja o poprire in momentul in care vor incerca sa am execute silit ? Se poate transforma in penal ? Multa bafta
Nu cred ca dupa doi ani, acele piese mai pot fi recuperate si nici o lege nu obliga serviceul sa pastreze piesele vechi sau pe asigurator ( in fond asigurarile platesc aceste piese).
Mai puteti face si alceva (dar sint sanse foarte mici sa obtineti de la service): cereti dovada inlocuirii lor, adica facturile de achizitie ale pieselor de catre service. Acest service, ca sa inlocuiasca acele elemente trebuie sa le cumpere de la o societate care vinde piese si sa aiba factura de achizitie a lor. Unele societati de asigurare (nu este obligatoriu) cer asemenea facturi pt. a verifica adaosul comercial practicat de service in relatia cu ei.
~ final discuție ~