avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum aflu dacã am interdicþie în Germania?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum aflu dacã am interdicþie în Germania?

Am fost prins in germania ca am furat dintr-un magazin obiecte in valoare totala de 12 Euro . Am fost luat la politie , mi sa-u facut poze , amprente si mi sa dat drumul. Cand am plecat din sectia de politia am intrebat un politist daca trebuie sa parasesc Germania si el mi-a zis ca am 24 h la dispozitie pentru a pleca. Cum pot sa aflu daca am interdictie in Germania . Specific ca nu am primit nici un act o chitanta nimic .. nici macar o amenda de la politia din Germania .. Va rog sa ma ajutati sa aflu daca am interdictie in Germania. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 20:26, 26 Februarie 2011
Conditiile de intrare în Germania sunt cele prevazute de sistemul de reglementari care guverneaza admisia în spatiul Schengen.
Interdictia de intrare in spatiul Schengen poate fi verificata de autoritatile de frontiera prin consultarea Sistemului Informatic Schengen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate lavi23 lavi23 cartea mea de identitate expira pe 12 ianuarie 2012, daca plec din tara o sa am probleme la vama? precizez ca o sa fiu plecata numai 2 saptamani din tara. ... (vezi toată discuția)
Un prieten a furat din magazine in germania .l-au dus la sectie ... Sorin9940 Sorin9940 Buna ziua .Un prieten a furat din magazine in germania .lau dus la sectie iau facut poze amprente .si dupa ia dat drumu dupa a parasit germanai si timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Interdictie sanyok sanyok spuneti va rog cum sa aflu daca am interdictie in spatiul schengen onlain (vezi toată discuția)