avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un prieten a furat din magazine in Germania .l-au dus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un prieten a furat din magazine in Germania .l-au dus la sectie ...

Buna ziua .Un prieten a furat din magazine in germania .lau dus la sectie iau facut poze amprente .si dupa ia dat drumu dupa a parasit germanai si timp de 2 ani nu ia venit nmic in tara .se poate sa pateasca ceva daca se reintoarece in germania ?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2021
Sorin9940, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:24, 12 Mai 2021
Va primi foarte probabil.o.amenda pe.care va trebui sa o.achite daca mai merge în Germania.
Politia germana arestează persoanele.care nu achita amenda.
Poate apela la.avocat roman sau german daca vrea sa mai meargă în Germania ca sa stie situatia juridica și sa nu se trezească după gratii.

Daca era un prejudiciu mai mare îl arestau.
S-au înăsprit conditiile și tratamentul juridic din Germania după atâtea fapte de furt comise de români în atâția ani de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sebycristian sebycristian Buna ziua am si eu o problema in urma cu 6 luni inro seara am baut cu varul meu destul de mult mam imbatat foarte tare si am intart intro institutie de unde am ... (vezi toată discuția)