avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea cum pot sa o trec in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea cum pot sa o trec in cartea de munca

buna ziua , am lucrat 8 luni la o companie din bucuresti cu filiala in baia mare si am doar un contract eliberat de cei din baia mare cum ca am lucrat la ei compania fiind in bucuresti, cum pot sa imi trec cele 8 luni in cartea de munca fara sa merg in bucuresti
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 21 Februarie 2011
din cate stiu contractele au acum aceeasi valoare ca si cartea de munca. Tine bine de el, valoreaza la fel
Depuneti la angajator sau la itm o cerere pentru eliberarea unei adeverinte de vechime pentru perioada dorita.
Potrivit art.34 alin.5 C.mun. si art.7 alin.3 din Hg nr.161/2006, angajatorul este obligat sa elibereze la solicitarea salariatului o adeverinta de vechime care sa ateste perioada lucrata , salariul si functia detinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
Carte de munca electronica asadar27 asadar27 Buna ziua, Am lucrat in 2011 patru luni pentru o firma apoi mi-am schimbat locul de munca. Vreau sa stiu cum pot avea o dovada a cartii de munca electronice ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cartea de munca GABITZA2011 GABITZA2011 Buna seara, Sunt medic (vechime 31 de ani) si lucreaz la o firma particulara. Am solicitat, in mai multe randuri (incepand cu iulie 2010), copie dupa cartea ... (vezi toată discuția)