avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon de familie

As putea sa fac o plangere de abandon de familie,in plus el este cercetat de politie sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de arme neletale,Deoarece face parte din clanul Beinur Nureidin,ce ma sfatuiti sa fac ,intai sa fac o plangere pentru abandon de familie si apoi sa fac cerere pentru divort?

Cel mai recent răspuns: pysykmady , utilizator 23:06, 1 Martie 2011
Multumesc pentru sfaturi.El nu are carte de munca,si cei 700 de ron sunt din salariul tatalui plus 400 ron alocatia celor 2 copii,el pe unde muncea doar ca soferi pentru nustiu cine,si nu lucreaza cu carte de munca,partaj nu avem cum sa facem pentru ca eu locuesc la mama el la mama lui si nu avem nimic cumparat de cand suntem casatoriti,si sper sa se termine divortu mai repede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pensie alimentara mihaliscenco mihaliscenco Buna! Am o nelamurire, daca nu stiu suma care reprezinta pensia alimentara neplatita pot deschide proces impotriva fostului sot? Multumesc! (vezi toată discuția)
Probleme cu tata roxiana roxiana parinti mei sunt divortati tata este plecat in spania imi trimite pensia alimentara foarte rar. ce pot face ?? va rog ajutati-ma:((:( (vezi toată discuția)
Abandon familial Vivian Ingrid Vivian Ingrid As dori sa stiu cand anume poate fi cineva reclamat pentru abandon familial si care sunt conditiile declararii acestuia? (vezi toată discuția)