sorynel_80 a scris:
pe cele doua persoane care au fost parti vatamate in accident desi nu au avut nici macar o zi de spitalizare i-am despagubit in bani (la unul i-am platit telefonul si abonamentul pe luna in curs iar la celalalt i-am platit contravaloarea hainelor pe care zicea el ca i s-au deteriorat si cu ambele pesoane am facut cate o declaratie in scris cu semnaturile fiecaruia cum ca nu mai au nici o pretentie in urma accidentului..de asemenea la fel am procedat si cu posesorii autoturismelor pe care le-am accidentat.de accident ce pot sa mai zic?a fost prezentat si la televizor...e accidentul produs pe platoul salii sporturilor din Cluj Napoca.era joi seara si de obicei acolo se strangeau tinerii cu masini si motociclete.eu ajunsesem pe la 9 si 15 minsi avand viteza prin zona respectiva am derapat si s-a intamplat ceea ce s-a intamplat.si se pare ca vor sa ma acuze si de participare la curse ilegale desi nu a fost vorba de asa ceva...pur si simplu am derapat avand viteza.
Cum ramane cu conducerea in stare de ebrietate?
Din cele descrise cauza accidentului este viteza neadaptata conditiilor de drum (chiar daca asfaltul era uscat) si conducerea in stare de ebrietate cand reactiile fiziologice sunt marite in comparatie cu cele normale.