Buna ziua,
Am avut de ceva timp un accident minor cu motocicleta. Am atins cu ghidonul un baiat de 17 ani. Aveam viteza foarte mica si nu s-a intamplat nimic atunci, nu avea urme de lovitura. Am vorbit cu el si mi-a zis ca nu are nimic, ca nu s-a lovit si ca este totul in regula. Dupa vreo jumatate de ora i s-a umflat piciorul. Parintii lui s-au speriat si au sunat la 112. La spital au constatat ca nu avea nimic grav. Dupa ce am ajuns acasa m-am intalnit cu niste prieteni si am consumat alcool. Problema este ca dupa vreo 3 ore a venit politia la mine acasa si la testul cu aparatul alcooltest a reiesit 0,99 mg alcool in aerul expirat. Mi s-a intocmit dosar penal pentru parasirea locului accidentului si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.
Buna ziua,
Din pacate trebuia sa stati la locl accidentului pana va lua politia probele privind alcolemia.
Rugati prietenii sa dea declaratii de martori privind consumul in prezenta lor si ce s-a mancat in acel timp.
Va trebui sa consultati un avocat in prezenta caruia sa dati declaratiile.
Va aflati intr-o situatie foarte complicata daca ati consumat alcol.
Se poate stabili de IML cand ati consumat alcol dar deja e complicata situatia...
Daca considerati util ar fi bine sa aveti avocat atunci cand veti da declaratie si sa il consultati cu o zi mai inainte de a da declaratie ca sa aveti timp de gandire.
Puteti sa solicitati sa se faca recalcularea alcoolemiei la ora producerii evenimentului. poate sa nu va iasa nici o alcoolemie. De restul problemei sunteti responsabil, dar aveti posibilitate de impacare si atunci dosarul dvs poate fi clasat.
Alcool la volan
messartim
Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)