avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita de asigurare

tatal meu a decedat recent iar firma de asigurare imi cere 3 acte si anume -copie a contractului de asigurare -copie a certificatului medical constatator de deces -copie a consulturilor de specialitate.Problema e ca nu gasesc contractul de asigurare desi firma respectiva stie ca e asigurat la ei iar alta problema este cu copia consulturilor de specialitate pe care medicul de familie refuza sa o dea spunandu-mi ca firma de asigurari trebuie sa plateasca pentru a da medicul de familie aceste copii .sfatuiti-ma va rog ce sa fac! va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:29, 22 Februarie 2011
Firma de asigurari trebuie sa va elibereze o copie dupa exemplarul doi al politei de asigurare de deces care se afla in calculator in baza lor de date. Pt copie dupa certificatul constatator al decesului vi se poate elibera le cerere o copie de la starea civila de unde vi s-a eliberat si certificatul de deces. In ce priveste copia dupa fisa individuala de la medicul de familie daca refuza sa va elibereze desi pe verso cererii chestionar de asigurare scrie clar ca posesorul politei , in caz de deces, dezleaga de scretul profesional pe medici si alti asemenea in ce priveste solutionarea dosarului. Daca si asa refuza, firma de asigurare va poate elibera o adresa catre medicul de familie prin care i se pune in vedere sa va elibereze documentul solicitat , conform unui articol de lege si a semnaturii decedatului care il elibereaza de secretul profesional.
Trebuie sa solicitati societatii de asigurare sa va

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa decesul mamei medicul de familie refuza sa transmita fisa medicala firmei de asigurari mary40 mary40 In data de 1 09 2007 mama a cumparat un tv in rate pe o perioada de 60 de luni In data de 24 decembrie 2009 mama a decedat. Eu am trimis firmei de asigurari ... (vezi toată discuția)
Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale al socrului meu nu a fost despagubit in urma decesului sau simlizuk simlizuk .AVEM O MARE PROBLEMA SI AVEM NEVOIE DE OPINIA UNUI SPECIALISTR.IN URMA CU APROX 2 ANI SOCRUL MEU A FACUT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE.LA ACEST CREDIT SOACRA ... (vezi toată discuția)