avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Prescrierea faptei penale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Prescrierea faptei penale

As mai vrea sa precizez ca accidentul s-a petrecut in 3 ianuarie 2010 si de atunci e liniste si pace in conditiile in care eu nu am cerut altceva decat banii de la asigurari si fara alte pretentii.
Daca doriti sa ma intrebati si alte amanunte astept intrebarea dumneavoastra.
Mai tin sa precizez ca la insistentele partii vinovate asigurarea ne-a aprobat suma de bani ,suma pe care noi am refuzat-o avand frica de a nu cumva sa o restituim inapoi.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prescrierea faptei penale invmona invmona Deci sa fiu mai explicita:accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei de circulatie a autoturismului,care s-a rasucit spre stanga,a patruns pe ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor in caz de accident mortal invmona invmona Tot nedumiriti am ramas in privinta platii asupra daunei care ne-a fost provocata fara voie.Deci sa fiu mai explicita:accidentul s-a produs din cauza ... (vezi toată discuția)
Asigurariile euroins ciubotariu_claudiu ciubotariu_claudiu buna ziua am o mare si urgenta problema...am avut un accident in 23 ianuarie a fost accident cu victime dar nu a depus nimeni plangere impotriva vinovatului ... (vezi toată discuția)