avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... prescrierea faptei penale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

prescrierea faptei penale

Deci sa fiu mai explicita:accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei de circulatie a autoturismului,care s-a rasucit spre stanga,a patruns pe contrasens unde s-a tamponat cu autoturismul nostru care circula din sens opus.Din accident a rezultat decesul unei persoane,mama conducatorului auto de 19 ani siavarierea celor doua autoturisme.Conducatorii auto nu aveau alcolemie.accidentul rutier face obiectul unei lucrari penale si tanarul este cercetat pentru comiterea infractiunilor prev si ped de art 178 si 184 CP.Tin sa mai precizez ca tanarul de 19 ani si cu permis de profesionist este tocmai fiu de politist in cadrul politiei rutiere.


As mai vrea sa precizez ca accidentul s-a petrecut in 3 ianuarie 2010 si de atunci e liniste si pace in conditiile in care eu nu am cerut altceva decat banii de la asigurari si fara alte pretentii.
Daca doriti sa ma intrebati si alte amanunte astept intrebarea dumneavoastra.
Mai tin sa precizez ca la insistentele partii vinovate asigurarea ne-a aprobat suma de bani ,suma pe care noi am refuzat-o avand frica de a nu cumva sa o restituim inapoi.
Va multumesc!daca am gresit ceva va rog sa ma corectati
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
invmona, utilizator
Cel mai recent răspuns: invmona , utilizator 11:56, 23 Februarie 2011
Trebuia sa acceptati suma de la societatea de asigurari, si ei fac un minim de verificari si au stabilit o vinovatie.
Daca cercetarile in dosar sunt abandonate, fie mergeti in audienta la comanda politiei sau formulati o sesizare. Mai puteti face acelasi lucru si la parchet. Cred ca se efectueaza si o expertiza tehnica in cauza dar trebuia sa stiti de asta. Nu mai asteptati, faceti demersuri.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurarilor in caz de accident mortal invmona invmona Tot nedumiriti am ramas in privinta platii asupra daunei care ne-a fost provocata fara voie.Deci sa fiu mai explicita:accidentul s-a produs din cauza ... (vezi toată discuția)
Cum repar masina??? invmona invmona Tot nedumiriti am ramas in privinta platii asupra daunei care ne-a fost provocata fara voie.Deci sa fiu mai explicita:accidentul s-a produs din cauza ... (vezi toată discuția)
Accident rutier aly aylyna aly aylyna Buna ziua. Anul trecut in luna iulie am avut un acident de circulatie care s-a soldat cu ranirea unei persoane( 30 zile de ingrijiri medicale).Victima mi-a ... (vezi toată discuția)