avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor

Buna seara
As vrea sa stiu daca se poate,daca s-a deschis un proces pe numele meu de fata si nu pe numele meu din C.I ,dupa casatorie,pot solicita anularea cererii de actionare in judecata pentru viciu in inscrisuri?
Trebuia sa primesc la cererea de chemare in judecata si copie dupa toate actele depuse la dosar? dar imputernicirea avocatului care a semnat cererea de chemare in judecata in locul reclamantului,trebuia sa fie anexata sau macar sa se mentioneze de ce semneaza el si nu este deloc semnatura reclamantului?
Va multumesc foarte mult si va rog daca se poate sa primesc un raspuns,daca stie cineva!
O seara buna!
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ijmuiden, utilizator
Cel mai recent răspuns: ijmuiden , utilizator 22:44, 21 Februarie 2011
Am primit de la cineva,pe mail, un raspuns referitor la numele gresit de pe cererea de chemare in judecata, care suna asa:

"Puteti verifica in dosarul de la judecatorie, insa daca va prezentati la dosar, viciul de procedura cu privire la cererea cu alt nume se acopera (chiar daca nu s-ar acoperi, ar fi o chestiune de timp pana sa primiti citatia cu numele corespunzator)."

As putea fi lamurita cum adica nu se acopera?
Nu se acopera inseamna ca se mai amana pana se face o cerere cu numele meu corect,cel din C.I sau se anuleaza cererea existenta si se depune alta de catre reclamant, cu numele meu corect.Stiu ca este o chestiune de timp,insa timpul ma intereseaza.

Multumesc mult!

Va rog mult,chiar nu poate nimeni sa ma ajute???

Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
ijmuiden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã soluția ”dezînvestire” în acest caz? maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori sa stiu ce inseamna urmatoarele ,,concluzii\\" intr-un proces care nu a fost inca judecat,proces pentru partaj. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Nici un act la dosar de partaj!!!!?? ijmuiden ijmuiden Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cat este de corect ca un dosar de partaj la judecatorie sa nu contina decat cererea prin care se mentioneaza ca s-a ... (vezi toată discuția)
Divort in instanta Laura_89 Laura_89 Buna seara. Imi cer scuze pentru deranj. Am inaintat proces de divort. Avocatul meu a trimis in decembrie 2017 cerere de divort pe email (atasament word). ... (vezi toată discuția)