avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod CAEN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod CAEN

buna ziua.
in certificatul de inregistrare am specificat urmatorul cod caen: "4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet(electronice, accesorii pentru autovehicule)"

Intrebarea mea este daca pot vinde si altceva cu amanuntul prin internet (de ex haine), sau activitatea mea trebuie sa se limiteze doar la accesorii auto si electronice?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 12:51, 22 Februarie 2011
"electronice, accesorii pentru autovehicule"-acestea sunt excluse din aceasta clasa!
Precizarea din paranteza consider ca ati solicitat-o in mod special sa se mentioneze la registrul comertului, deoarece - in mod normal - codul CAEN 4791 nu se limiteaza la comertul cu amanuntul cu electronice, accesorii pentru autovehicule. Mai mult decat atat, vanzarea cu amanuntul a autovehiculelor, pieselor si accesoriilor pt. acestea prin internet se afla sub 451, 453...
Solicitati radierea respectivei precizari si veti putea vinde orice fel de produse cu amanuntul prin internet.
Deci sa inteleg ca atat timp cat exista aceasta precizare, sunt oarecum limitat?
Da, cat timp precizarea din paranteza exista, exista si limite. Este o formalitate simpla radierea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzari internet WEO WEO Daca o firma are codul 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, ca sa vanda pe internet, mai are nevoie de codul caen ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)