buna ziua.
in certificatul de inregistrare am specificat urmatorul cod caen: "4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet(electronice, accesorii pentru autovehicule)"
Intrebarea mea este daca pot vinde si altceva cu amanuntul prin internet (de ex haine), sau activitatea mea trebuie sa se limiteze doar la accesorii auto si electronice?
Precizarea din paranteza consider ca ati solicitat-o in mod special sa se mentioneze la registrul comertului, deoarece - in mod normal - codul CAEN 4791 nu se limiteaza la comertul cu amanuntul cu electronice, accesorii pentru autovehicule. Mai mult decat atat, vanzarea cu amanuntul a autovehiculelor, pieselor si accesoriilor pt. acestea prin internet se afla sub 451, 453...
Solicitati radierea respectivei precizari si veti putea vinde orice fel de produse cu amanuntul prin internet.
Da, cat timp precizarea din paranteza exista, exista si limite. Este o formalitate simpla radierea ei.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen vanzari internet
WEO
Daca o firma are codul 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, ca sa vanda pe internet, mai are nevoie de codul caen ... (vezi toată discuția)