avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort in lipsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort in lipsa

buna seara o intrebare as dori sa va adresez la cat timp dupa parasirea domicilului al unuia dintre soti se poate intenta divort in lipsa va multumes
Cel mai recent răspuns: lumy889 , utilizator 21:17, 21 Februarie 2011
puteti depune cererea de divort cand doriti. judecarea divortului in lipsa paratului, va dura insa,ceva mai mult
. judecata va incepe cand procedura de citare a paratului e indeplinita.ar fi util daca ati cunoaste adresa sotului pt a-l putea cita. daca nu stiti unde locuieste, cu incuviintarea instantei il veti cita prin mica publicitate
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
gi-jane2, moderator
introducerea actiunii de divort nu este conditionata de prezenta/lipsa unuia dintre soti de la domiciliul conjugal.
poate fi unul din motive.asadar,puteti promova actiune de divort cand considerati ca nu mai exista o alta solutie.
daca sotul dvs a plecat de exemplu, sa lucreze ca tapinar in canada si revine la domiciliul conjugal cu un cont consitent si..cumintel?:)
teoretic,ar putea fi posibil,nu?
si practic doar ca nu sunt in aceasta situatie va multumesc deci din ce am inteles eu poate fi inaintat oricand

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa unuia dintre soti o zi buna tuturor. intrebarea ... executat executat divort in lipsa unuia dintre soti O zi buna tuturor. Intrebarea mea de astazi este daca pot divorta in Romania in cazul in care nu mai intretin cu sotul meu ... (vezi toată discuția)
Divort NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, In urma cu 9 ani, sotul a plecat la munca in strainatate, trimitand lunar sotiei o suma de bani consistenta pentru intretinerea sa si a fiicei ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna georgetasolo georgetasolo Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)