avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort in lipsa unuia dintre soti O zi buna tuturor. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort in lipsa unuia dintre soti O zi buna tuturor. Intrebarea ...

divort in lipsa unuia dintre soti
O zi buna tuturor. Intrebarea mea de astazi este daca pot divorta in Romania in cazul in care nu mai intretin cu sotul meu nici o legatura de peste 12 ani. Suntem casatoriti din anul 1990 aici in Romania, dar sotul meu a parasit domiciliul conjugal in 2011 si de atunci nu mai tinem legatura. Dupa ultimele informatii, ar fi undeva in strainatate, (Ungaria) dar nu am o adresa concreta, iar familia lui nu imi poate da informatii.
Cel mai recent răspuns: radoi_laurentiu , utilizator 06:38, 3 Noiembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti divorța, da. Se va cita prin mica publicitate, apelati la avocat ca nu va fi ușor. Veti plati si un avocat din oficiu pt el.
Se poate face citarea pârâtului prin publicitate (nu mica) dacă dovediți ca deși ați făcut demersuri sa aflați unde locuiește în fapt, nu ați reușit să aflați. Se va dispune și numirea unui curator pt parat, onorariul urmând a fi achitat de reclamant.

Editat _ nu mai citati mesaje anterioare, apăsați pe raspunde daca vreti sa răspundeți.
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort cu minori - avocat din oficiu pentru parat ayleena ayleena Buna seara, Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa lumy889 lumy889 buna seara o intrebare as dori sa va adresez la cat timp dupa parasirea domicilului al unuia dintre soti se poate intenta divort in lipsa va multumes (vezi toată discuția)
Avocat oficiu Monica1607 Monica1607 Daca il dau in judecata pe tatal copilului pentru pensie si autoritate exclusiva,acesta neprezentandu-se si punandu-se un avocat din oficiu,acesta trebuie ... (vezi toată discuția)