divort in lipsa unuia dintre soti
O zi buna tuturor. Intrebarea mea de astazi este daca pot divorta in Romania in cazul in care nu mai intretin cu sotul meu nici o legatura de peste 12 ani. Suntem casatoriti din anul 1990 aici in Romania, dar sotul meu a parasit domiciliul conjugal in 2011 si de atunci nu mai tinem legatura. Dupa ultimele informatii, ar fi undeva in strainatate, (Ungaria) dar nu am o adresa concreta, iar familia lui nu imi poate da informatii.
Se poate face citarea pârâtului prin publicitate (nu mica) dacă dovediți ca deși ați făcut demersuri sa aflați unde locuiește în fapt, nu ați reușit să aflați. Se va dispune și numirea unui curator pt parat, onorariul urmând a fi achitat de reclamant.
Editat _ nu mai citati mesaje anterioare, apăsați pe raspunde daca vreti sa răspundeți.
Divort in lipsa
lumy889
buna seara o intrebare as dori sa va adresez la cat timp dupa parasirea domicilului al unuia dintre soti se poate intenta divort in lipsa va multumes (vezi toată discuția)
Avocat oficiu
Monica1607
Daca il dau in judecata pe tatal copilului pentru pensie si autoritate exclusiva,acesta neprezentandu-se si punandu-se un avocat din oficiu,acesta trebuie ... (vezi toată discuția)