avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA calcul impozit profit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

calcul impozit profit

Tva aferenta donatiilor este nedeductibila fiscal?:sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: amalianeag , utilizator 19:02, 16 August 2011
Nici asa nu as face, pt ca la chelt soc sint destul de clar definite ce fel de chelt pot fi considerate soc.
Le-as considera premii in natura, le-as impozita pe ultimul stat de plata al "fericitului" pensionar si as convinge asociatii ca si cotele sa le considere premii.
Ma ajutati sa corectez? Asa am lucrat in 2010. Ce mai pot face acum?
Sa stornez nota 6582 = 411 si sa fac un 6588 neded = 411? oricum si 6582 -ul acesta il consider nedeductibil la calculul impozitului.
Daca nu fac 411 nu-mi pot inchide factura.

Multumesc.
Ma puteti ajuta sa corectez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cont ?? luciapap luciapap Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura ... (vezi toată discuția)
Inreg contabila 50% nedeductibil chelt pe masini karmem karmem cred ca primul exemplu este elocvent.Ce parere aveti? Otilia Alupei, on 16 July 2012 - 11:11 AM, said: var I : 1. inreg. totul ca si cand ar fi ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare in numerea si sponsorizare in bunuri LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua , am urmatoarele spete: - se sponsorizeaza in numerar catre o firma suma de 1000 , se intocmeste contract de sponsorizare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)