avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract mediere munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract mediere munca in strainatate

buna ziua, As dori daca se poate un raspuns la urmatoarea situatie: sotul a incheiat anul trecut, in august un contract de mediere cu o firma din Bucuresti, pe o perioada de 12 luni. A achitat taxele aferente, etc, etc. I s-*a oferit un post in Franta, avand un salariu de 50 euro zi. Anul acesta, firma unde a lucrat ( cea din Franta) nu a mai avut de lucru, trimitand oamenii acasa. Firma de intermediere nu i-a mai oferit alt post. Intrebarea este, acum firma de intermediere nu ar trebui sa restituie o parte din banii incasati pentru intermediere ? Si inca o problema, anul trecut a fost platit conform intelegerii cu 50 euro/zi, anul acesta a fost platit cu 30 euro/zi, degeaba ii sun la telefon pentru clarificarii, nu raspunde nimeni. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 14:52, 14 Mai 2008
raspunsurile dvs. le veti gasi chiar in contractul despre care vorbiti. Cititi-l cu atentie si vedeti care sunt clauzele contractului in caz de nerespectare a obligatiilor pe care le avea firma de mediere. Nu mai pierdeti vremea cu telefoanele, formulati o invitatie la conciliere, potrivit coduluj de pr. civila si in caz de refuz, ii puteti actiona in judecata pentru recuperarea sumelor pe care trebuie sa vi le restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez? glo glo o persoana juridica (in calitate de client) are o relatie comerciala cu persoana juridica straina (in calitate de prestator}. amsolicitat cumpararea unor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma intermediere contract de munca in strainatate marian_vasile marian_vasile In luna octombrie 2009 am semnat un contract de mediere cu SC E. CONSULTING SRL, mediere ce avea ca scop angajarea mea in Sagunto,Spania. Semnat contract ... (vezi toată discuția)
E-mail-ul poate fi proba in instanta in cazul meu ? allexx332 allexx332 Buna ziua ! Am o situatie in care nu stiu cum sa procedez . Am fost agent de asigurari o perioada de 2 ani insa am lucrat si eu si un amic pe acelasi ... (vezi toată discuția)