In urma cu ceva ani am achizitionat un credit n.p. la care nu am mai cotizat cu rata lunara de aprox 2 ani.O firma de recuperare mi-a trimis o notificare sa achit tot soldul , dupa care a urmat o somatie. Posibilitatea sa achit tot soldul , din pacate nu sunt posibilitati financiare.Intrebarea este la ce sa ma astept in continuare ?Practic care este procedura de recuperare?
Va multumesc mult.:#-o:
se vor intampla urmatoarele evenimente:
firma de recuperare se va adresa instantantei(posibil sa fi facut deja acest demers). va investi creanta cu formula executorie dupa care se vor adresa la un executor judecatoresc.
ACESTE VA INTREPRINDE absolut toate dmersurile in vederea identificarii tuturor bunurilor dvs mobile-mobile prezente si viitoare;sa ve interesa unde lucrati,etc.
apoi se va trece la executarea propriu zisa.
ATENTIE daca a-ti avut un bun si l-ati vandut in urma cu maxim 2 ani,posibil sa se poate anula acea vanzare( in anumite conditii),[prin actiunea pauliana, in vederea indestularii creantei bancii.
Banca va cesiona creanta unei societati ce cumpara portofolii de creanta, daca nu au facut-o deja.
ajunge-ti la o intelegere cu societatea de recuperare, prin care sa platiti esalonat
Vorbiti cu consilierul care va suna si incepeti sa platiti esalonat,nu ve-ti reusi sa scapati fara sa platiti si stresul pe care o sa il cei care se ocupa cu recuperarea, nu merita
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somatie de plata
andreeas75
Buna ziua. O o porprire instituita la angajator in 2014 de catre un executor. In urma cu o saptamana am primit o noua confimare pentru suma care a mai ramas, ... (vezi toată discuția)