avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa titlu de proprietate

un teren cu o casa pe ea,in total1750 mp,cumparata in anul 1989.sep.cu act de cumparare vanzare facut la notar,unde scrie case cumpara casa cu250 mp,cu mentiunea ca pamintul apartine statului roman,noi stiindul al nostru(a fost ingradit)am platit impozitele pe teren si casa pina si azi,neavand titlu pe ea vecinul in2008dec.a furat gardul si nea amenintatca terenul este si a fost a mamei sale,am chemat in instanta consiliul local,nu am fost instintati ca in 1992 prefectura a trimis inapoi la consiliu cerea noastra ,neacordindune decat 250mp noi asteptind pana 2008 titlu pe ea,mentionez ca mama vecinului decedata
Cel mai recent răspuns: laszlozoltan , utilizator 22:54, 21 Februarie 2011
Verficati la primarie cu cat figurati inscrisi in registrul posesorilor din 1990 (ultimul cadastru general la nivelul Romaniei, in care s-a inscris suprafata efectiva aferenta fiecarei curti, nu doar cei 250 mp comunisti). Daca suprafata este aproape de realitate, solicitati emiterea Ordinului Prefectului si pentru diferenta de suprafata.
de opt ani,si nu a cerut niciodat retrocedarea acelui pamint,chiar ea aratindune hotarul unde sa montam gardu,iar fiul sau fin in detentie in momentul cumparari si amplasarea gardului,noi avand martiri care neau ajutat la ingradirea terenului.inca nicipina azi nu au fost ascultati martorii,fiul fostei proprietare intrind in proces,daca mama sa nu a cerut acel pamint,poate sa mosteneasca fiul? sau noi care am lucrat acel teren din 89 pina in08 avem dreptul la ea? terenul a fost colectivizat si fsti proprietari sttindul al nostru nu lau cerut inapoi!
de la prefectura ne au trimis la tribunal,in cartea funciara ultimul proprietar pe teren apare defuncta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea ordinului prefectului Ioana 2 Ioana 2 Buna ziua!! Cinr ma ajuta si pe mine? Primaria de la nou te incurca, nu te ajuta . Terenul meu este cumparat de la o ruda in anul 82. Vreau sa se emita ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cozar sorin cozar sorin mama a fost membra cooperatoare la CAP(si tata dar a decedat acum 8 ani),in anul 2002 am primit prin legea 18/1991 1000 mp teren prin sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)