avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... state de plata ianuarie 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

state de plata ianuarie 2011

Buna ziua,
am 2 intrebari daca se poate sa ma ajutati:
1. Statele de plata pentru ian. 2011- se depun electronic din cate am inteles. Trebuie sa luam o alta parola de la ITM , pentru ca eu am parola doar pentru REVISAL? Sau care este procedura?
2. Concediile medicale ( formularul roz) se depun la casa de sanatate sau?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: simona.elisa , utilizator 13:07, 22 Februarie 2011
Buna ziua.
1. Nu a aparut o modificare oficiala in acest sens.
2. Daca nu e o suma de recuperat se tin la firma, daca e suma de recuperta se depun impreuna cu dosarul de recuperare la Casa de sanatate.

PS Se mai vorbea ca s-ar depune impreuna cu o copie dupa declaratia 112, la casa de sanatate, insa asteptam sa ne confirme cineva care a depus.
va multumesc frumoc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu femeie de servici la bloc si administrator RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Vrem sa intram in legalitate. Ce se retine din Cmi pt. Adm.si Lucrator ecologic daca sunt pensionari.Vrem sa mergem la ITM si nu stim cum sa facem CMI. Va ... (vezi toată discuția)
Ce facem cu medicalele,formularul roz????? suciugeorgeta suciugeorgeta Stie cineva ce facem cu certif. medicale din ianuarie 2011??se mai depun la sanatate?mai trebuie depus ceva odata cu ele? (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)