avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatiei pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatiei pentru CCC

Am si eu o nelamurire,daca fiul meu este nascut pe 06.03.2009,eu voi mai primi pt luna cand este nascut indemnizatie de crestere si alocatia de 200 de ron,si in ce luna ii primesc,in luna nasterii copilului sau in luna urmatoare,exact cum se primesc salariile,adica pe o luna in urma?..Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: val_sorina , utilizator 14:36, 22 Februarie 2011
1. Indemnizatia pentru CCC o primiti incepand cu data aprobarii acesteia. Daca este fractiune de luna se calculeaza proportional cu numarul de zile calendaristice in care beneficiati de aceasta.
2. Plata se face in luna curenta pentru luna precedenta.
Va multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc Luiza80 Luiza80 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, cum s-a calculat indemnizatia pentru cei 2 copii , pentru ca am primit suma de 2680 lei pe 15.05.2014. ... (vezi toată discuția)
Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului hadasssa hadasssa Buna seara! Am fost in concediu crestere copil pana la 2 ani (pe 23 feb a implinit copilul 2 ani) si nu stiu sigur cat trebuia sa primesc pe luna februarie: ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil d_andreeea2002 d_andreeea2002 Doresc sa stiu cum se face plata alocatiei pentru copil, si anume: se face pe luna in curs, sau pe luna anterioara, (la fel ca si salariul)? Iar a doua ... (vezi toată discuția)