avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua!. Am o mare problema legata de succesiune. Sunt singurul succesor dupa decesul mamei mele .Aceasta a decedat in septembrie 2010.Am inteles ca in 6 luni de la deces trebuie sa fac succesiunea.Efectiv nu am bani pentru a plati sucesiunea. Ce se intimpla daca nu o pot deschide in acest termen de 6 luni?Va rog ajutati-ma cu un sfat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: elevat , utilizator 14:51, 22 Februarie 2011
Nu se intampla nimic, insa nu veti putea sa va bucurati ca proprietar de averea lasata de mama d-voastra.
Multumesc!Va referiti la faptul ca eventual nu pot vinde bunurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune corina achim corina achim Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: care sunt pasii de urmat pentru a intra in dreptul meu de succesiune in urma decesului tatalui meu care a ... (vezi toată discuția)
Cum se participa la o mostenire? ailazor100 ailazor100 As dori sa ma interesez cum se participa la o mostenire? Tatal meu, care a decedat in urma cu 6 ani nu are succsesiunea facuta. Exista niste terenuri si casa ... (vezi toată discuția)
Donatie calin felicia calin felicia Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)