avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ACTE NECESARE PT O FIRMA DE BROKERAJ
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ACTE NECESARE PT O FIRMA DE BROKERAJ

FIUL MEU AR VREA SA DESCHIDA O FIRMA DE BROKERAJ,ARE 22 DE ANI SI LUCREAZA DE 2 ANI CA INSPECTOR DE ASIGURARI,IN VARA ACESTUI AN VA TERMINA DREPTUL.CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINEASCA SI CE ACTE II SUNT NECESARE?
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 13:25, 22 Februarie 2011
Cred ca si fiul dv. a pus aceeasi intrebare .....
Cautati raspunsul pe aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]

Si pe site-ul CSA
Pe siteul csa-isc.ro gasiti toate informatiile actualizate la zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infintare firma brokeraj cflorinn1980 cflorinn1980 Doresc sa infintez o firma de Brokeraj ( axata mai mult pe asigurari auto) si as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a deschide o astfel de firma? (vezi toată discuția)
Infiintare firma broker asigurari vio27 vio27 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate de brokeraj in asigurari. Ma puteti ajuta cu informatii actualizate despre cadru legislativ,infiintare, ... (vezi toată discuția)
Un sfat anucy anucy Un coleg m-a rugat sa intreb ce trebuie sa faca pentru a-si deschide un punct de lucru la societatea sa care nu are activitate deloc pentru asigurari RCA.CE ... (vezi toată discuția)