avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale un sfat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

un sfat

Un coleg m-a rugat sa intreb ce trebuie sa faca pentru a-si deschide un punct de lucru la societatea sa care nu are activitate deloc pentru asigurari RCA.CE TREBUIE SA INDEPLINEASCA,CUI SA SE ADRESEZE?Vrea sa lucreze in domeniul asigurarilor.are spatiu.multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela71 , utilizator 09:25, 23 Septembrie 2009
www.avocatnet.ro/content/for...
Sper ca linkul de mai sus sa va fie de folos!
B-)
anucy a scris:

Un coleg m-a rugat sa intreb ce trebuie sa faca pentru a-si deschide un punct de lucru la societatea sa care nu are activitate deloc pentru asigurari RCA.CE TREBUIE SA INDEPLINEASCA,CUI SA SE ADRESEZE?Vrea sa lucreze in domeniul asigurarilor.are spatiu.multumesc.

Sa inteleg ca prietnul dv are o firma si vrea sa-si deschida un punct de lucru unde sa desfasoara activitate de asigurari? Si ca in obiectul de activitate nu are aceasta activitate?
nu are acest obiect de activitate insa il poate autoriza la ORC,INSA NU STIE UNDE SE POATE ADRESA PENTRU A OBTINE ACESTE ASIGURARI SA ISI DESFASOARE O ASTFEL DE ACTIVITATE.CATI BANI II TREBUIE SI CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINEASCA.
DA.Am inteles cum se poate deschide un punct de lucru,pentru acest punc m-am lamurit.Insa va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a desfasura o activitate de asigurari RCAmasini,unde trebuie sa ma adresez,cui?Si ce conditii trebuie sa indeplinesc.Va multumesc.
aici veti gasi o parte din informatiile pe care cred ca le cautati:

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Autorizatii deschidere srl raluka raluka buna ziua. va rog sa-mi spuneti de ce autorizatii am nevoie pt a-mi putea desfasura activitatea ( distributie produse diverse) legal? mentionez ca sediul SC nu ... (vezi toată discuția)
Vize, avize,taxe si alte .... pt chiosc patiserie tip fornetti liliche liliche Am un srl si doresc sa deschid un p de lucru intr-un chiosk al unui ... domn. Ce avize vize si altele imi dunt necesare pt a functiona legal? multumesc (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru mihaiesdaniel mihaiesdaniel Buna seara.Am o societate cu un punct de lucruAacum vreau sa ami deschid un alt punct de lucru,dar a-s vrea sa renunt in acelasi timp la primul punct de ... (vezi toată discuția)