avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii deschidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii deschidere srl

buna ziua. va rog sa-mi spuneti de ce autorizatii am nevoie pt a-mi putea desfasura activitatea ( distributie produse diverse) legal? mentionez ca sediul SC nu este acelasi cu punctul de lucru. astept raspunsurile voastre. multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 17:08, 27 Ianuarie 2010
este ambiguu mesajul dvs.
daca aveti deja sc si este trecuta acea activitate intre obiectele secundare de activitate atunci trebuie sa mergeti la registrul comertului sa autorizati si acea activitate(anul trecut costa cam 100 ron)
Dati o declaratie pe propria raspundere la ORC pentru puctul de lucru.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
In continuare, va adresati Primariei in raza teritoriala a careia se afla punctul de lucru sau sediul social unde doriti sa autorizati activitatea, cu urmatoarele:

-cerere
-act constitutiv, certificat de inregistrare, certificat constatator
-acordul colocatarilor
- extras CF si dovada spatiului (actul care atesta posesia legala a spatiului in care urmeaza sa se desfasoare activitatea)
-schita cu dimensiunile incaperilor
-contract salubrizare
-copie CI
-daca este cazul (in functie de specificul activitatilor ce vor fi desfasurate): autorizatii sanitare, sanitar-veterinara, mediu, PSI

Veti obtine Acordul de functionare si Fisa de valabilitate
inregistrati punctul de lucru la registrul comertului si ulterior la administratia financiara .
veti vedea ce autorizatii vi se cer .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)
In cazul unei af ce autorizatii sunt necesare? cum se elibereaza? andrea1987 andrea1987 as vrea sa stiu daca pentru o afacere cu vanzare in amanunt (ex magazin vestimentar), am nevoie de autorizatie pentru mediu sau sanitar-veterinara? in cazul in ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui atelier de cusatorie, tesatorie robit robit Bună ziua. Reprezint o asociație care dorește deschiderea unui punct de lucru, unde să funcționeze o cusătorie, țesătorie (aprox. 80-100 mp) cu 3-5 ... (vezi toată discuția)