avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte teren extravilan - promisiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte teren extravilan - promisiune

VA SALUT
Am achizitionat un teren extravilan intr-o zona de munte (la poalele unei paduri),si persoana care mi-a vindut terenul respectiv si pe care am carte funciara si act de vinzare cumparare ,mi-a spus ca-mi lasa si o poienita situata la aproximativ 50 m. mai sus de terenul meu in padure,dar pe care nu a inclus-o in cartea funciara ,aceasta face parte din alt teren situat in acelasi loc.
Ce act pot sa fac eu cu el prin care sa stiu sigur ca atunci cind va vinde sau va face carte funciara pe terenul respectiv, ca-mi va reveni mie poienita respectiva.
zona respectiva nu a fost colectivizata.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 14:18, 22 Februarie 2011
Puteti face un ante contract de vanzare cumparare (promisiune bilaterala) cu clauze bine determinate privitoare la obligatiile partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract. preț derizoriu. posibilitãți atacare. leusan leusan O matusa mea in virsta de 72 de ani a incheiat a promisiune de vanzare , insa pretul este foarte mic ,ea nu a fost asistata de nimeni la notar, si nu are ... (vezi toată discuția)
Antevanzare maier maier ce reprezinta un antecontract de vanzare cumparare?multumesc (vezi toată discuția)
Rolul precontractului de vinzare cumparare pt un teren liana1963 liana1963 Tata a vindut un teren agricol unei ferme . A fost intocmit un precontract de vinzare cumparare si dupa ce au trecut vreo 4 - 5 zile i au intrat banii in cont ... (vezi toată discuția)