avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare creanta societate dizolvata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare creanta societate dizolvata

in data de 15.03.2010 am depus cererea de chemare in judecata - o.g. 119/2007- cerere ce mi-a fost admisa de instanta, iar in data de 17.02.2010 a fost admisa la Tribunal cererea de dizolvare a societatii.
u imi mai pot recupera creanta in situatia asta?
si daca nu in contabilitate cum fac ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:27, 22 Februarie 2011
Da ...de la asociat....administrator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ADELA STROE ADELA STROE ce posibilitati mai am in urmatoarea situatie: in data de 17.02.2010 Tribunalul admite cererea de dizolvare a S.C. xx S.R.L. in data de 15.03.2010 S.C. yy ... (vezi toată discuția)
Dizolvare registrul comertului ADELA STROE ADELA STROE am o societate pt care Registrul com a introdus procedura dizolvarii. in data de 17.02.2010 Tribunalul accepta cererea in data de 15.03.2010 eu introduc ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator srl sedaseda sedaseda Buna ziua, suntem 3 asociati in cadrul unei societati S.R.L. iar eu sunt si administratorul societatii. Datorita unor divergente cu ceilalti asociati as dori ... (vezi toată discuția)