avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de maternitate

Care este cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani ? Informatiile gen 6.000.000-6.500.000 lei lunar, indiferent de veniturile realizate, sunt doar zvonuri sau exista temei legal ?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 12 August 2004
Multumesc mult. M-am mai linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gravida ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, In calitate de angajator care sunt pasii de urmat dupa ce o angajata m-a instiintat ca este insarcinata. Daca imi poate da cineva niste ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate radupb radupb Sotia a nascut in aprilie 2003. Care era cuantumul indemnizatiei de maternitate pe care era indreptatita sa-l primeasca? (Avea o vechime de 2ani la acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)