avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua. Vreau sa aflu daca pot sa preiau concediul de crestere a copilului de la sotul meu si il prelungesc in urmatorul caz: Eu am beneficiat de ccc pt ca am fost studenta. La 8 luni dupa, acesta a fost preluat de catre sotul meu. Anul acesta in aprilie urmeaza sa nasc din nou, iar primul copil implineste 2 ani abia in octombrie. Sotul e angajat, dar eu intre timp nam mai lucrat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:54, 22 Februarie 2011
1. Cand sotul dvs. a intrat in CCC1 dvs. vi s-a suspendat indemnizatia de CCC asa ca puteti acum sa o reluati.
2. Cred ca ati facut o greseala cand ati suspendat CCC1 si ati stat acasa. Era mai bine sa ramaneti dvs. in continuare in CCC1.
3. Nici in OUG 111/2010 si nici in Normele de aplicare a ei nu am gasit prevederi referitoare la un caz ca al dvs. De aceea va recomand sa mergeti la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale sa va lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie si cei 600 lei pentru suprapunere ccc mihaelarizea2005 mihaelarizea2005 BUNA ZIUA! Eu ma aflu in CCC pentru al doilea copil nascut pe 17 iunie 2011, iar primul copil l-am nascut pe 8 februarie 2010, de aici rezulta o suprapunere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Legat de noile prevederi, cine si cat primeste pentru situatia in care se naste un copil am o nelamurire. Sotul meu se afla in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil eualexandra eualexandra Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: la anul voi naste al doilea copil aproximativ la aceeasi data cand primul va implini 2 ani. Eu am luat ... (vezi toată discuția)