avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene

Buna ziua

Vreau sa accesez fonduri europene nerambursabile si as avea o intrebare:
cum este mai bine: sa infiintez o societate noua sau sa achizitionez o societate cu o situatie buna (fara datorii). Are vreo influenta in privinta obtinerii fondurilor acest lucru?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SC HYGIA CONSULT SRL , Consultant credite si finantari 15:27, 22 Februarie 2011
Sunt programe unde veti primi punctaj superior daca demarati o activitate pe o firma noua, dar in acelasi timp sunt alte programe care nu finanteaza startup-urile. In concluzie, este important programul prin care doriti sa accesari fonduri nerambursabile, pentru a vedea conditiile de eligibilitate si punctajul pe care ati putea sa-l obtineti/pierdeti in etapa de evaluare si selectie a propunerii de proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere cu fonduri europene! gatyta gatyta Sunt studenta in anul 2 si as dori sa imi deschid o mica afacere cu fonduri europene...Ma vor ajuta si parintii mei putin,insa vreau sa devin independenta...As ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Infiintare fabrica dacmoto dacmoto In prezent am un SRLce are ca obiect de activitate incalataminte pe comanda si reparatii incalataminte cu 3 salariatii, SRL ce este deschis de mai mult de 10 ... (vezi toată discuția)