avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce platesc caldura?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce platesc caldura?

DE CE SA PLATESC CALDURA LA BLOC DACA EU DIN ANUL 2001 AM CENTRALA PROPRIE SI AM INLOCUIT TEVILE DE LA COLOANE CE TRECEAU PRIN APARTAMENT CU PEXAL CUM CEREA LEGEA IN VIGOARE LA ACEA DATA
MENTIONEZ CA PE SCARA NU AVEM CALORIFERE SI NICI CONDUCTE CARE SA DEGAJE CALDURA
DIN 20 DE APARAMENTE 12 AU CENTRALA PROPRIE 1 ESTE DEBRANSAT DE LA RETEAUA DE CALURA ,7 AU INREGISTRATOARE DE CALDURA PE FIECARE CALORIFER.
FIRMA CARE SE OCUPA DE ACESTE INREGISTRATOARE RESPECTIV <ELSACO BRUNATA SRL> A TRIMIS UN TABEL DIN CARE REZULTA CA TREBUIE SA ACHTAM PENTRU SPATIILE COMUNE SUMA DE 11.01 CONTRAVALOAREA A 26 DE UNITATI.
DUPA CE NORMA DE CALCUL S-A STABILIT CONTRIBUTIA NOASTRA?
Cel mai recent răspuns: cgeta_06 , utilizator 13:42, 23 Februarie 2011
Pentru ca este in vigoare Ordinul 343/2010 al presedintelui ANRSC.
[ link extern ]
........... cu precadere art.2 si art. 3
EU AM RESPECTAT LEGEA IN VIGOARE CAND AM MONTAT CENTRALA TERMICA DE APARTAMENT NU POT SA ADMIT SA PLATESC CEVA DE CARE NU BENEFICIEZ SA INCURAJEZ LENEA:,HOTIA {SA ASTEPT SA PLATEASCA VECINI CE CONSUM EU, CALDURA PE CARE NU O DECLAR CA NU MA VERIFICA NIMENI}
INTAI SA LE SCADA CONSUMUL DECLARAT DE EI DIN FACTURA DE ENERGIE TERMICA SI APOI DIFERENTA DACA EXISTA {CEEA CE NU AR TREBUI SA EXISTE} SA APLICE COEFICIENTII CUM PREVEDE NORMA TEHNICA PENTRU APLICAREA ORDONANTEI.343/2010.
NEEXISTAND CONSUMATORI RESPECTIV CALORIFERE TEVI PE SPATIU COMUN AR TREBUI SA IMI MULTUMEASCA VECINI CA EU INCALZESC O PARTE DIN SPATIU COMUN SI PERETI LOR CU CENTRALA PROPRIE,NU STAU IN FRIG NU CONSUM GAZUL LASAND ARAGAZUL DESCHIS SI VOR SA LE DEA DRUMUL LA CALDURA CAT MAI TARZIU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa nu platesc caldura cand am ct eusebiu carare eusebiu carare cum pot sa scap de plata caldurii termice pentru tevile care trec prin apartamentul meu atata timp cat eu ma incalzesc cu centrala proprie ia asociatia im-i ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire in bloc danaluminita danaluminita Locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente, din care mai mult de 50% sunt cu incalzire cu centrala proprie de apartament. restul apartamentelor sunt ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc,nelamurire. pintilescusorin pintilescusorin Locuiesc la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje,sunt debransat de la CET,am centrala termica de apartament,cei 3 vecini de pe palier cu mine sunt bransati la ... (vezi toată discuția)