avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua, tatal meu are credite la mai multe banci iar doua dintre ele ia venit instiintare de executare silita mentionez ca anul trecut s-a facut un contract de vanzare cumparare intre parinti si copii cu clauza de intretinere.Intrebarea mea este ca daca tatal meu nu lucreaza cum se poate pune oprire pe bunri mibile si imobile daca nu are, eu voi fi obligata sa ii platesc datoria deoarece este in intretinerea mea?
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 15:56, 22 Februarie 2011
acest act poate fi defacut la cererea creditorilor dar e complicat si de durata. intretinerea este clar stipulata in contract..sper...e o formula de genul "asigurarea hranei zilnice, medicamente..etc" daca in contract exista as aceva at raspundeti doar in limita acestei obligatii asumate. oricum nu poate banca sa va oblige sa platiti pt alta pers daca nu ati fost girant sau cocreditor. sper ca nu exista ipoteca pe casa la mom vanzarii catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit chivudana chivudana Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)
Notificare scadenta anticipata CristinaMunteanu83 CristinaMunteanu83 Buna ziua, In 2008 am accesat un credit PF de nevoi personale cu garantie ipotecara in CHF de la banca X. Din luna februarie a.c. nu am mai achitat din ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare auto maggia87 maggia87 Buna ziua! Am un credit cu ipoteca, pe 20 de ani, la care nu mai pot plati rata. Am o intarziere de 75 de zile...si saptamana viitoare cei de la banca mi-au ... (vezi toată discuția)