Buna ziua,
Am o problema , mi-a cazut un stalp ce sustine o reclama a unui magazin pe masina,
am fost anuntat de vecini de incident pana sa ajung acasa cei de la magazin ridicasera stalpul si l-au dus in magazin, de 3 zile incerc sa dau de patron singurul raspuns dela angajati fiind cel ca este plecat din localitate si nu au nr. lor de tel.
Am fost la polite mi- sa eliberat o dovada de reparatii, iar nea politistul mi-a zis daca nu exista intelegere pe cale amiabila sa aduc doi martori si imi va da un proces verbal ca sa pot da in judecata proprietarii magazinului.Martori am destui acum nu stiu ce dovezi sa mai aduc ca poza cu stalpul pe masina nu am reusit sa fac, nu stiu daca ei au autorizatie de amplasament pt. stalp,am niste poze de anul trecut dupa site unde este stalpul. astept un sfat ceva ... sau sa las totul aja si sa repar masina pe casco?
puteti depune reclamatie pt distrugere impotriva AN (autor necunoscut...intrucat nu cunoasteti cine a pus stalpul acolo, cine raspunde pt el si apoi daca ati fi cunoscut autorul tb sa faceti in 30 zile reclamatie) la politie si sa-i lasati sa-si faca treaba. o puteti trimite si prin posta cu confirmare primire.daca aveti casco cred ca e diferita sit. vorbiti intai cu cineva de la casco.
Puteti sa va judecati in pretentii , atat cu Primaria cat si cu firma respectiva. Primaria este cea care da aprobarile iar societatea pentru daunele produse. in acelasi timp faceti si plangere la politie.
Daca doriti sa va reparati masina cat mai repede, va recomand sa faceti reparatia pe CASCO. Puteti, desigur, sa continuati actiunea impotriva magazinului, insa dupa au mers lucrurile pana acum, s-ar putea ca rezolvarea problemei sa dureze foarte mult, sau sa fie imposibila.
Daca avetiasigurare CASCO va sfatuiesc sa o folositi. Daca nu, atunci actionati in instanta serviciul respectiv din primarie care aproba aceste amplasamente si acesta va trebui sa cheme in solidar pe patronul respectiv pt ca sigur il cunoaste si n-are decat sa-si recupereze banii de la el.
Asigurare casco
anton39
Buna ziua; Avand o asigurare casco valabila si suferind o dauna ( mi sa deteriorat torpedoul masinii in urma unei tentative de furt) asiguratorul a fost de ... (vezi toată discuția)