avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii penalitati declaratii rectificative
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

penalitati declaratii rectificative

Buna!
Am nevoie de sprijunul vostru in urmatoarea problema: am obtinut reconsiderarea grupei de munca din conditii normale in conditii speciale, dar hotararea judecatoreasca definitiva nu obliga angajatorul la plata retroactiva a CAS-ului, adica la depunerea declaratiilor rectificative la Casa de pensii. As dori sa stiu daca plata acestuia se poate face si de catre mine(daca da in ce conditii) si daca avand in vedere ca am obtinut acest drept in instanta se percep penalitati (daca da, prin ce metoda de calcul) la depunerea declaratiilor rectificative.
Este vorba despre perioada -01.01.2001-01.01.2004
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva cas grupa ii de munca carmen b carmen b Buna ziua! As dori sa stiu in cazul in care un salariat a castigat in instanta recunoasterea grupei II de munca ( conditii speciale de munca) pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare gresita Virgilvr Virgilvr In carnetul meu de munca sunt trecuti 29 de ani de [b]grupa speciala [/b]de munca. In declaratiile transmise de angajator la Casa de Pensie figurez cu 26 de ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca tlefter tlefter Buna ziua, In urma unei actiuni in instanta avand drept scop incadrarea in grupa 2 (Doi) de munca [b] \" conditii deosebite\"[/b] instanta de judecata a ... (vezi toată discuția)