avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acord comercial
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acord comercial

din punct de vedere juridic ce diferenta este dintre scrisoare intre acord comercial cu contract de angajament comercial intre 2 persoane fizice ?
si pe baza acestora se poate face plangere penala si sa fie scris pe cf-ul unui firme apartinand frate persoana in caz?
Cel mai recent răspuns: ardalan , utilizator 17:23, 22 Februarie 2011
ca sa existe un acord comercial,conf art 4 cod comercial,cel putin una dintre parti trebuie sa aiba calitatea de comerciant.
fiti mai explicit;este un acord intre persoane fizice sau ca urmare a calitatii lor de comercianti?
este un acord intre 2 persoane fizice , am luat o suma de bani contra un tren din alta tara si pana realizarea tranzatiei cumparare vanzare am facut un acord ca in termen de 3 luni sa facem tranzatia , si in caz de nerealizare a contractului sa platesc despagubire de 4 ori mai mult , respectivul de atunci a renuntat la cumpararea tren si face plangere penala impotriva mea pe motiv ca lam inselat si aceasta plangere a notato la cf-ul unui societati comerciale apartinand unoi rude apropiat de al meu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord comercial ardalan ardalan este un acord intre 2 persoane fizice , am luat o suma de bani contra un tren din alta tara si pana realizarea tranzatiei cumparare vanzare am facut un acord ... (vezi toată discuția)
Publicitatea mincinoasa - se pot cere daune in instanta? tuvasile tuvasile Nu ma refer la daunele rezultate din publicitatea mincinoasa in sine si nerespectarea ulterioara a obligatiilor contractuale asumate, pentru ca dauna adusa ... (vezi toată discuția)
Problema contract intenet. Danutsz Danutsz Salut! Pe data de 11/10/2010 am facut un abonament contractual cu serviciul de internet prin modem portabil pe 24 luni. Problema este ca traficul imi este ... (vezi toată discuția)