avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acord Comercial
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acord Comercial

este un acord intre 2 persoane fizice , am luat o suma de bani contra un tren din alta tara si pana realizarea tranzatiei cumparare vanzare am facut un acord ca in termen de 3 luni sa facem tranzatia , si in caz de nerealizare a contractului sa platesc despagubire de 4 ori mai mult , respectivul de atunci a renuntat la cumpararea tren si face plangere penala impotriva mea pe motiv ca lam inselat si aceasta plangere a notato la cf-ul unui societati comerciale apartinand unoi rude apropiat de al meu !
din punct de vedere juridic ce diferenta este dintre scrisoare intre acord comercial cu contract de angajament comercial intre 2 persoane fizice ?
si pe baza acestora se poate face plangere penala si sa fie scris pe cf-ul unui firme apartinand frate persoana in caz?

Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 20:24, 22 Februarie 2011
In nici un caz, nu se poate nota problema la Cf -ul unei alt proprietar este inadmisibil si va recomand sa atacati notarea .

Chestia cu penalul este ridicola si urmareste sa va intimideze si sa evite , daca vrea vreo suma taxele judiciare , iar acordul nu are natura comerciala, ci pur civila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord comercial ardalan ardalan din punct de vedere juridic ce diferenta este dintre scrisoare intre acord comercial cu contract de angajament comercial intre 2 persoane fizice ? si pe ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent ajutor problema serioasa ! ati24 ati24 buna ziua am postat pe forum la dv. aici acum 1 luna jumate un articol citez ``Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c, vandut?!! acremene acremene Buna in vedere achizitionari a unui apartament in faza de proiect, am incheiat un antecontact de vanzare cumpare prin mandatar de la persona fizica X, trecem ... (vezi toată discuția)