Vreau sa va cer si eu parerea legat de o situatie mai deosebita si solutia la care m-am gandit, sa-mi spuneti daca este viabila din punct de vedere legal; la 1.06.2011 urmeaza sa se desfiinteze departamentul unde lucrez si sa se faca disponibilizari cu salarii compensatorii, eu urmeaza sa nasc in jur de 1.07.2011 iar cam pe la 1.05.2011 as putea intra in prenatal. Ce vreau eu sa fac este sa accept sa fiu disponibilizata la 1.06 si sa primesc salarii compensatorii si deasemeni sa-mi fac angajare la alta firma de la 31.05 sa spunem astfel incat sa am continuitate cele 12 luni necesare pt a putea beneficia si de indemnizatie pentru cresterea copilului. Vedeti vreo problema legala in aceasta situatie? vedeti realizabil planul meu? sau aveti vreo idee mai buna prin care sa ma aleg si eu cu salarii compensatorii de la firma unde am muncit atatia ani si sa nu pierd nici indemnizatia? Astept cu nerabdare parerile dumneavoastra.
Este buna si varianta dvs ... o alta varianta ar fi sa intrati in somaj , apoi suspendati somajul si intrati in CCC , urmand ca la terminarea CCC sa reintrati in somaj.